"Alltså vad gör alla här? Hur känner vi varandra?"

Vi har ju sedan mitten av oktober medverkat och slitit häcken av oss på en italienska kurs inne i stan (Corso di italiano), och där har vi lärt känna Linn. En trevlig fröken från Nynäshamn som pluggat till lärare i Umeå. Hon frågade oss för en tid sedan om vi hade lust att dricka öl med två svenska grabbar som hon fått kontakt med. Linn tog nämligen en distans-kurs i italienska mot Umeå universitet och fick via den kontakt med Johan (från Umeå), som bor här i Italien med sin italienska flickvän.
Johan i sin tur bor inte längre i Turin, men har gjort tidigare och då lärde han känna Magnus (från Lund) som fortfarande bor här. Så vi fem skulle styra någon form av dryckes-aktiviteter hos Magnus en lördag kväll. Mitt i allt detta så berättar Björn Bjärnek (Björnta från Umeå) att han har en gamla lumpar-kompis, Alex (från Danderyd), som pluggar här nere. Linda tog kontakt med Alex som också dök upp hos Magnus denna svensk-lördag... Efter en tids socialiserande så rasar en svensk till in Mahmoud (från Göteborg), och så sitter vi där.. 7 svenskar i en lägenhet i Turin och konstaterar många saker:
1.) det finns andra svenskar här
2.) Italien är ett långsamt land
3.) Magnus är en bra privat detektiv, då han googlat fram Johan på nätet, när han led av svensk-abstinens
Kvällen bestod av vin, öl, grogg och tillslut så begav vi oss ut för att klubba... Det blev som vanligt Millionaire Club:-)
Här följer ett bildsvep från kvällen med svenskarna=)
Linn                   Alex                          Mahmoud                      Johan        Magnus

Två italienare som jag tydligen även träffat helgen innan (inget minne av detta)

Så det var vår svensk-kväll, vi hade väldigt trevligt och det var skönt att efter alla dessa veckor få prata bara svenska (svedese) en hel kväll...

With Love
JohannaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Dagar till avresa
RSS 2.0