"Bli vi bjudna på shots nu så dör jag."

För er som hängt med sedan senaste inlägget förstår att när jag och Linda slog upp öga på fredag så var det inte en bra dag=) Naturligtvis hade vi betongkeps utan dess like! Men det stoppar inte oss att sightsa i Riva del garda och man kunde inte annat än att bli förälskad i denna stad. Trots lite småduggregn så strosade människor längs strandpromenaden, sjön fläckades av vindsurfare och tyska turistbussar trängdes längs de små gatorna. Vi intog en lunch och promenerade längs gatorna hem igen för en stadig siesta innan middag väntade.

Bara i riva del Garda har vi upplevt att det hela byn och stämningen känns som en saga.. trots dåligt väder så kändes hela upplevelsen overklig, och naturen var makalös. Bilderna gör inte rätt för sig vilket är lite tråkigt men det är bara att tro oss, denna plats är väl värt ett besök.

Alla ser självfallet varför Linda och jag vek in på denna gatan=)Club sandwich, stadig lunch för stadiga damer=)

Efter vår sightsing så stegade vi hem för en snabb powernap lite sömn och där efter ville vi ha em skön restaurang för att återfå lite energi. Vårt hotell var placerat mitt emellan Riva del garda och Torbole, och vi bestämde oss för att strosa längs vattnet till Torbole för att hitta någonstans att äta. Efter en stunds promenerade rasade vi in i en restaurang som helt klart hade allt vad vi behövde. Trevlig stämning, god pizza och en alldeles för generös servitör. Vi hade som mål att vi skulle låta våra kroppar vila från alkoholen denna dag men det går inte så bra när man kommer som två svenska tjejer i Gardasjön, vi blev bjudna på shots, fördrink med tillhörande räkor och en stadig avec till den irish coffeen vi på eget iniativ tagit in.

På vägen i mörkret

Två trötta vänner i Riva del Garda
Hur som så kände vi att det var dags att bege oss hem och så blev fallet, vi stegade hem och kvällen slutade tidigt, för dagen efter så skulle vi till Sea Life. Vad det bjöd på kommer en uppdatering om senare=)
C ya! / Johanna


Kommentarer
Postat av: kickan

Fina bilder på svanarna och ankan..

dessutom fina bilder på er :)

2009-10-12 @ 01:26:43
URL: http://kick86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Dagar till avresa
RSS 2.0