"Det hände en grej...The mango"

Hmm... trodde ni efter att ha läst förra inlägget att jag och Linda inte gick ut ihelgen?? För er som känner oss så vet ni att 1+1 är lika med två, mao KLART VI GICK UT!

På fredagen frågade jag Ragnhild snällt på facebook "Ska ni ut ikväll?" Jag satt då med huvudet i kompendiumet och svor högt då jag inte förstår vad "resolution by public subscription" betyder i aktieköps sammanhang, Linda var på andra sidan rummet och frågade "Johanna vad betyder voidability?". Jag fick till svar av vår norska skönhet "Ja, bli med!!". Jag såg min sambo djupt i ögonen och sa "Linda vi måste göra något annat och vi måste helt enkelt gå ut ikväll".
Sagt och gjort, vi flög ner i party outfitsen och tog bussen in till staden. Ragnhild och Niina hade hittat ett kanonställe där drinkarna kostade 3,50 joyros så det va ju bara att haka på. Linda och jag stegade fram till baren och sa "2 redbull vodka" till svar får vi det mest naturliga "We´ve only got rum here", TAGET!
Vi socialiserade oss med några tyskar, en engelsk tjej, en fransman (de dyker upp överallt) och två italienare. Naturligtvis var det Linda och jag som började dricka i kapp och skulle ha in ett "par stadiga järn". Åter till baren med siktet inställt på jäger... Men just d ja, bara rom, så bartendern hivar fram en het (och då menar jag het) rom från jamaica som vi 4 fagra skandinaviska babes kastar i oss. Här kommer lite bilder på sällskapet=)Killen med födelsemärket, Andrea, var ganska snabb på att berätta för oss om enmytomspunnen drink som var turins hemliga krutpaket. Den var tydligen så stark att få klarade av att dricka den helt utan att bli skvatt galen efter, och ingen vet vad som är i den. Den går under namnet "The Mango" och serverades på en liten mörk bar något kvarter bort. För er som känner mej och Linda så vet ni att vi utbrast i kör " VAR? Vi går dit, här ska testas the mango!"
Sagt och gjort, efter lite övertalning gick vi till baren som var mycket mörk och dimmig. vi beställer, betalar 6euro, och in kommer en lite plastmugg med något rött i, en citronklyfta och en isbit. Kvinnan bakom baren var en stadig bit, bild nedan. Ungdomar, detta var såååå starkt och Linda och jag fick knappt i oss en tredjedel innan vi i 100% översenskommelse ställde drinken i rännstenen. Vad det var för drink? Tro inte jag vill veta men såhär såg det ut när vi i samlad trupp intog häxblandingen.Därefter dansades det lite innan vi tillslut dansade hem återigen efter en lyckad utekväll i trevligt sällskap.
Kiss
Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Dagar till avresa
RSS 2.0