IKEA och vår ingång

Igår for vi återigen ut till IKEA, denna gång för att inhandla täcken då detta inte finns och vi fryser snart ihjäl om nätterna. Vi fann även två heta paraplyn=) detta är ett smärre måste att ha då det regnat på ganska friskt denna veckan.

Vi har aldrig berättat för våra nära och kära hur komplicerat det är att ta sej in i vårt hus. Vi ska nu mha av bilder visa hur man tar sig in i vårt hus. Det skall även nämnas att alla de dörrar ni nedan ser har alla olika nycklar så vår knipa är rätt osmidig att konka omkring på.

 1. Från gatan in i gången

 2. Från gången till huset

 3. ..och så hissen som man tar högst upp... kräver oxå nyckel

 

 4. Från trapphuset in i lägenheten

5. ...och sist och minst, vår rumsdörr. Visst är det behändigt att det är glasdörr? Då kan man ju inte dölja något:-)

Igår regnade det återigen och på morgonen när vi vaknar så upptäcker vi att det är en medelstor pöl på vårt golv, härligt! Det regnar in. Vi mailar fastighetsägaren och vad händer? Han knackar bestämt på kl 9.15 imorse, utan för varning och jagf trodde han skulole knäcka glaset i dörren. Kommer in och jag förklarar att det är här det regnar in, ballkongdörren. "När det regnar?" frågar han, ja svarar jag och han säger ok och stegar hem igen. Så det verkar inte göra något att det regnar in, för så länge det inte kommer in vatten hela tiden så gör vi inget åt det.

Idag kommer swedbank-damerna och det ska bli sjukt kul, de anländer vid 22-tiden ikväll och eter det väntar ett par dagar med svenska och turistliv=)

Over and out

Johanna


Kommentarer
Postat av: Linus

Hej vännerna,Efter bland de sjukaste veckorna i mitt liv är det äntligen fredag och jag har tid att titta till er blogg... =) Ser ju ut som ni har det bra där nere, rock on!

2009-09-18 @ 20:25:07
Postat av: Kickan

Vad härligt ni verkar ha det!!

Hoppas allt är bra med er.2009-09-20 @ 19:51:16
URL: http://kick86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Dagar till avresa
RSS 2.0