"Jag är 22 år gammal.."

Så kom onsdagen och det var dags för den första erasmusfesten och som vi hade laddat med outfits samt peppat vår fransman Cedric.

Är vi inte snygga? kan säga att vi gjorde succé :-)

Vi hade under dagen varit och inhandlat dricka som bestod av vodka och redbull, vilket senare visade sig vara vår fransmans favorit drink :-)  Vi svepte några stadiga drinkar och vår käre fransman började att berätta en massa fantastiska historier bland annat att han egentligen har världigt lockigt hår och attt han använder en plattång för män varje kväll efter att han duschat, eftersom att det är helt omöjligt att hinna med på morgonen då detta är en prosedur som tar 40 minuter.  Jag och Johanna höll på att dö av skratt och samtidigt som han berättar detta springer han in på sitt rum och hämtar denna underbara manik för att ge oss en demonstration av hur detta går till.

Kan man göra annat än att älska denna fransman?

Efter ett par drinkar så tyckte jag och Johanna att det var dags för en svenska lektion för våran käre fransman och detta var något som han ställde upp på med glädje och vi tog tillfället till akt att filma hela händelsen, enjoy!
När klockan började närma sig midnatt tyckte vi att det var dags att börja röra på oss så vi tog på oss klackarna och tog fransmannen under armarna och begav oss ner till busshållsplatsen..där märkte vi att allt inte stod rätt till med våran fransman som hängde dubbelvikt över ett staket och kräktes upp den alkoholhaltiga drycken som vi fått i honom. Johanna, mamma som hon är, stod och strök honom över ryggen medans jag bekantade mig med ett par söta colombianska tjejer. Jag hör sedan hur Johanna frågar mig om jag har papper eller något att torka med, vilket man oftast inte har med sig ut. Då är det vår fransman som vill snyta sig och jag hör hur Johanna säger till honom - " take a leaf" och sagt och gjort så var detta som han gjorde.

Sen mådde han bra...ett tag

Väl inne på bussen så trodde vi att han skulle börja må bättre..vilket inte var fallet...han kräktes bara ännu mer, men insisterade på att han skulle med ut. Så vi klev av bussen och tog fransmannen i amkrok och gick mot stället. Vad som hände då vi kommer dit är att vi tappar bort honom. Vi söker förgäves efter honom men han är spårlöst försvunnen..behöver jag berätta vilken panik både jag och Johanna kände just i det tillfället. Men dock så var det inte så mycket att göra eftersom att Turin är sjukt stort och vi hade inget mobilnummer till honom. Så vi fortsatte kvällen och träffade två svenska ungkarlar som vi sedan tog hem på efterfest.När klockan har blivit närmare fem på morgonen så ringer det på våran porttelefon och jag och Johanna utbrister i kör det är våran fransman! så vi springer nerför trapporna (hade inte tid att vänta på hissen) och utanför porten står en härjad fransman och det första han säger till oss är " I got robbed"...han hade alltså blivit av med nycklarna, mobilen och sin halskejda...det hela slutade med att han fick ta våra täcken och överkast och sova ute i vardagsrummet..forstättning följer :-)

P&K LindaKommentarer
Postat av: Björn

"jarrrrrrrgrgrgrgrgrg ärrrgrgrgrgr 2g22gg2g2g gammal" vilken dåre! HOHOHOO

2009-09-29 @ 01:33:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Dagar till avresa
RSS 2.0