Karneval och sista lediga söndagen

Hallå alla!
Till att börja med så måste Linda och jag be om ursäkt för att vi vart riktigt bedrövligt dåliga på uppdateringar här på bloggen, men när ni får ta del av den gågna veckan så kommer det falla på plats för er vad detta beror på. Med skolstart och med allt som följer med detta har veckan varit allt annat än lugn och harmonisk med massa tid för bloggar. Vi har knappt haft tid att läsa tidningen så om något storslaget hänt hemma tveka inte med att upplysa oss, för de senaste 10 dagarna har vi levt i vår egen lilla Erasmus-bubbla.

Så förra söndagen bjöd på putsning av lägenhet och när detta var klart så bestämde jag och Linda oss för att sightsa lite. Vi har hittat på en sida på nätet att spårvagn 15 är ett hett kort vad gällande utsikt över staden. Så vi hoppade på med hela kroppen full av förväntningar av att se magnifika vyer från bergen... vad händer? Jo det är karneval och tåget går knappt halvvägs av sin vanliga rutt. Såhär så det ut...



Efter karneval-tåget följde en gigantisk marknad som vi knappt gick en tredje del på. Vi promenerade sedan genom stadsdelar vi inte vart i förr för att möta upp Swedbank-damerna för att säga hej då. På vägen shoppade vi lite, bl.a nedanföljande keps på Johannas huvud. Vi kramade om våra svenska gäster och kom hem till lägenheten vid nio. Dagen efter väntade första skoldagen.



KR
Johanna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Dagar till avresa
RSS 2.0