"Rumpor, ringar & avrundning"

På Lördagen vaknade vi upp vid halv två och tog oss ut för att försöka lokalisera en pizzeria, vilket inte är det lättaste i detta land vid just den tiden eftersom att det är siesta tider. Vi hittade iallafall en lokal pizzeria där vi inhandlade oss mat och cola (som denna dag var väldigt behövligt!). Efter detta så gjorde vi oss redo för den beryktade fotbollspremiären, som jag och Johanna hade sett framemot detta! Vid halv sju så begav vi oss mot arenan som vi har gångavstånd till. Kom dit och köpte biljetter för ynka 10 Euro..behöver det sägas att vi ska göra om detta på söndag den 27:e sept :-) Vi köpte även halsdukar för att kännas oss som riktiga suportrar.

Stolta biljettägare

Hängivna fans av Juventus

När vi sedan kommit in på arenan så var det helt magiskt, vilken stämning! går inte att beskriva med ord hur det kändes att vara där. Litet axplock av bilder från fotbollen...



Efter fotbollen så var det egentligen meningen att Adde skulle ta sista tåget mot Milano, men han hade kollat fel i fyllan så när vi kom hem så hade sista tåget gått för 10 minuter sen så han fick helt enkelt finna sig i att vara med damerna en dag till...men det tror jag att han inte hade något emot..eller hur Adde?  Så vi hoppade på första bästa spårvagn och åkte in till stan för att möta upp Swedbankbrudarna som hade parkerat sig på en bar återigen :-) dock så blev det inte så sent denna kväll/natt utan vi var nerbäddade i sängarna vid tretiden, grymt skönt!

Arrivederci!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Dagar till avresa
RSS 2.0