"Tänk om hissen rasar ner? -Säg inte så! Jag mår dåligt!"

Torsdagen bjöd inte på några större överaskningar, en pizza på hörnet och sen var vi hemma. Fransmannen korsade floden för att hämta en ny nykel så vi höll oss hemma så han kunde komma och gå som han ville.

på fredagen var det dags att återuppta jakten på papper som vi behöver till skolan, vi lyckades denna gången och efter att ha väntat i 4 veckor på vårt booklet så var det äntligen i våra händer! Vi hade en förhoppning om att printa vårt kompendium så vi kunde börja plugga för tenta men såklart så var detta inte aktiverat och de som aktiverar har sitt kontor i en annan del av staden än där vi hämta det och hade såklart inte öppet denna dag.

Vi bestämde oss för att sightsa lite och begav oss till stadens filmmuseum. Där kan man som besökare finna en hiss som går hela vägen upp i det höga torn som filmmuseumet har sin lokal i och från denna höjd har man en fin utsikt över hela staden.Som ni alla kan se så är vi en bit upp och hissfärden var inte kul då denna går igenom hela museumets hall och jag skämtar inte men man ser golv hela vägen och lider man av minsta höjdskräck så är det inte en skön upplevelse.

Linda och jag begav oss efter en lunch på stan ut för lite shopping, och det var inga problem med att sätta pengarna i rörelse och slå ett slag för den italienska ekonomin. På bara tre affärer hade vi handlat så mycket så att vi fick bege oss hem då det började bränna hål av det välanvända VISA-kortet i plånboken=)

Vi kom hem med en del atteraljer=)Efter hemfärd kände vi att vi måste ut och bränna lite energi efter veckan som gått och drog på oss löparoutfitsen för att ta ett varv kring arenan och parken... och såhär såg det ut.Dagen blev helt fulländad med lite papper fixade, shopping och träning. Linda och jag såg framemot en lugn och stillsam hemmakväll för att tagga till festen vi skulle ha på lördag, dock tänkte vår fransman en annan tanke och med sitt oslagbart charmiga sätt lyckades han övertala oss till att följa med på Erasmus-festen på Lapsus. Vad som hände? Kommer i nästa inlägg=)
Best wishes Johanna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Dagar till avresa
RSS 2.0